Het complete team

Ontmoet ons complete team.

We staan elke dag voor u klaar in onze winkel en werkplaats.

Het adres waar service voorop staat en kwaliteit betaalbaar is.


William: eigenaar

William is de eigenaar van Van Bergen Tweewielers. Hij heeft in 1995 de zaak van zijn vader overgenomen en met succes. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote winkel , met een apart Shimano service center werkplaats.

Roy: Chef werkplaats

Roy is een zeer ervaren monteur, Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij veel kennis. Hij is het eerste aanspreekpunt in de werkplaats bij de balie. Roy maakt de werkplanning, regelt de garanties en is de contactpersoon met de klant.

Maurice: monteur/ verkoper/bikefitter

Maurice wie kent hem niet? Het gezicht van Van Bergen tweewielers. Hij bouwt alle nieuwe fietsen op. Maar is ook een goede monteur met veel kennis. Zijn kennis past hij vakkundig toe bij de verkoop van een nieuwe fiets. Dit doet hij aan de hand van de bikefitting.

Freek: leerling monteur

Freek is te vinden in de werkplaats. Hij volgt nog een opleiding, maar heeft inmiddels al veel ervaring opgedaan. Met een hoge werkdruk kan hij goed omgaan.

Edward: monteur

Edward is een allrounder in de werkplaats. Laat Edward rustig zijn gang gaan, dan is geen probleem te groot voor hem. Hij heeft overal een passende oplossing voor. Door zijn 30 jarige ervaring, weet hij veel van oudere modellen en type fietsen af.

Mark: monteur

Mark brengt heel veel ervaring met zich mee. Door zijn nauwkeurige manier van werken, levert hij de fiets netjes en correct af. Hij is ook een ervaren begeleider voor nieuwe leerling monteurs.

Mats: leerling monteur

Mats is leerling monteur en volgt de opleiding fietstechniek in Arnhem. Hij is erg enthousiast en leergierig.


Hans: Bedrijfsleider/ verkoopspecialist

Hans is de bedrijfsleider. Hij is te vinden in de winkel, waar hij de klanten enthousiast helpt met hun koopwens. Hij is de rechter hand van William ,de eigenaar.

Renate: verkoopspecialist

Renate is verantwoordelijk voor de verkoop. Maar ook voor fietsplannen, verzekeringen en verlenging van garanties, kunt u bij haar terecht.

Pauline: verkoopspecialist

Pauline heeft al 25 jaar ervaring als verkoopspecialist in de fietswereld. Zij heeft zelf heel veel gefietst en ontzettend veel sportfietsen al verkocht. Ze is onze specialist in de verkoop van race en ATB fietsen . Ze bouwt fietsen op voor de winkel en om een proefrit op te maken.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.