Werkplaats

Shimano Service Center

In onze volledig uitgeruste moderne Shimano service center beschikken wij dan ook over een uitgebreid aanbod aan zeer specialistisch gereedschap. Onze werkbanken en speciale takels zijn erop gericht om uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen.

Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de nieuwste technieken, zowel op gebied van gewone als elektrische fietsen.

Wij adviseren u minimaal een keer per jaar uw fiets door ons te laten nakijken zodat u problemen en eventuele dure reparaties voorkomt. Ook een winterbeurt voor de Race en MTB fietsen wordt van harte aanbevolen.

Bent u als bedrijf in het bezit van een ‘fietsenpark’ dan bent u qua onderhoud en speciaal transport aan het juiste adres.

Uiteraard zijn onze medewerkers in de werkplaats altijd bereid om wanneer mogelijk kleine aanpassingen en/of reparaties aan uw fiets direct te verhelpen.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.